Spa i Sverige

Det finns många olika spa i Sverige, allt ifrån väldigt kända spa som Selma Lagerlöf spa och Yasuragi Hasseludden, till mindre brunnsorter i exempelvis Skåne , Småland , Värmland, Gotland, Östergötland och Dalarna . Olika spa brukar ha olika inriktningar, så tänk på att välja en spa anläggning som passar just dig. Det finns allt ifrån traditionella spa med inriktning på avslappnande spa bad till utomhus spa som passar bra på sommaren och spa med asiatisk inriktning. Om du vill åka till ett riktigt fräscht spa bör du prova den helt nyöppnande spa anläggningen i Huskvarna. Där kan du kombinera din spa resa med gym, golf, gruppträning och squash och njuta av en god måltid med GI-profil.När du ska välja spa

Tänk på att söka information om det spa du hade tänkt besöka i förväg. Har du några speciella önskemål så hör i förväg med det spa du tänkt välja om de kan tillgodose dina önskemål. Många spa erbjuder speciella spa paket. Kanske vill du åka på ett spa där bara tjejer är välkomna. Då passar Sandvik gård i Åby i Östergötland dig. Du kanske vill prova någon ny spännande behandling istället för klassisk massage och ansiktsbehandling. Då kanske du vill prova en chokladbehandling där du blir inpackad i choklad. Eller varför inte en het chilibehandling som sägs ha slimmande effekt då chilin sätter fart på ämnesomsättningen. Chilibehandlingen introducerades nyligen på Tylösands spa. Den finns även i spaanlggningar i Göteborg och Stockholm och Värmland börjar ge den inom kort.

Spa skolor i Stockholm

Om du vill prova på en spa behandling men inte vill lägga ner allt för mycket pengar på det är en spa skola det perfekta alternativet. Där får du samma behandlingar som på ett spa men utförda av elever vid skolan för ett väldigt föremåligt pris. I Stockholms finns två erkända spa utbildningar, Axelssons och Elisabeth skolan. Då det är väldigt populärt med dessa spa behandlingar bör du tänka på att vara ute i god tid då du bokar. Skolorna erbjuder även presentkort för dig som vill unna någon du tycker om en skön stund.

Flj lnken fr att hitta mer bra information om "Spaanlggningar sverige"

 

Forum - 5 senaste inlggen

 
Hot galleries, daily updated collections Igr
Shemale Porn Site 23/01
Фундамент куб 22/01
TOWN78: Агентство недвижимости в Cанкт-Петербурге 21/01
Homa pege 21/01
 

Rsta - Har du haft nytta av informationen p denna sida?

   Visa resultat!