Spa Stockholm

Här tänkte vi tipsa om några bra spa anläggningar i Stockholm som är ett av de områden där det finns flera spa att välja mellan.Om du vill stanna över natten är Yasuragi Hasseludden att rekommendera. På Yasuragi råder en rogivande japansk atmosfär. Här njuter du av det japanska temat som är genomgående i miljön, maten och behandlingarna. Här är den mentala hälsan och själens harmoni lika viktigt som rengöringen och behandlingarna av kroppen. Här kan du njuta av varma bad, i både inom- och utomhus pooler, och välja mellan ett 20- tal behandlingar. Den avslappnande stämningen och vackra miljöerna i Yasuragi Hasseludden spa gör att det passar perfekt som en romantisk weekend för er som vill åka på en spa weekend med er käraste.

Spa för en dag

Om ni bara vill besöka ett spa i Stockholm över dagen finns det två varmt rekommenderade spa. Det första är det klassiska Centralbadet som ligger mitt i staden i otroligt vackra lokaler. Hit går du för att äta och slappna av i någon av deras pooler. Du kan välja mellan ett flertal behandlingar som alla ges på dagtid. Tyvärr är det här inget spa hotell så det finns ingen möjlighet till övernattning. Centralbadet är väldigt omtyckt så tänk på att vara ute i god tid när du vill boka en behandling.

Det andra alternativet är Sturebadet . Ett väldigt fräscht spa med vackra lokaler och många lyxiga behandlingar att välja mellan. Precis som Centralbadet kan man inte övernatta hos Sturebadet, men det kan vara värt att åka hit för bara en dag och unna sig en spa massage eller annan behandling. Att tänka på vid bokning av behandling på Sturebadet, och Centralbadet, är att bad i deras spa pool ingår och att du bör vara där i god tid så du hinner varva ner och bada i lugn och ro innan behandlingen börjar.

Flj lnken fr att hitta mer bra information om "spa stockholm"

 

Forum - 5 senaste inlggen

 
Hot galleries, daily updated collections Igr
Shemale Porn Site 23/01
Фундамент куб 22/01
TOWN78: Агентство недвижимости в Cанкт-Петербурге 21/01
Homa pege 21/01
 

Rsta - Har du haft nytta av informationen p denna sida?

   Visa resultat!