Spa utomlands

Om du vill åka på en spa weekend eller en längre spa resa utomlands finns det flera prisvärda alternativ. De mest kända är spa i Tallinn och Riga. Där är priserna ofta hälften så dyra som i Sverige, och det går snabbt och billigt att ta sig dit. Om du vill unna dig något lyxigare, och kanske kombinera spa med en solsemester är Thailand ett bra alternativ. Där är de kända för sin massage och sina vackra spa anläggningar. Om du vill bo på några av världens främsta spa hotell är Las Vegas staden du ska resa till. Där finns de erkända Qua Baths & Spa i Caesars Palace. Här kan du kombinera avslappande spa massage och skönt bad i en spa pool med mer fartfyllda aktiviteter.När du ska boka din spa resa

Du kan antingen söka information om spa utomlands själv och boka din spa resa över Internet eller så kan du höra med din lokala resebyrå om de har något samarbete med en spa anläggning i det landet du vill resa till. De flesta resemål som Spanien och Frankrike brukar ha spa hotell och förmånliga spa paket. Det går ofta bra att kombinera spa resan med andra önskemål som solsemester i Thailand eller vandring på Irland. Flera charterorter börjar erbjuda spa resor. Kroatien har exempelvis ett väldigt erkänt wellness- och rekreationscenter som går tillbaka till spa rötterna och fokuserar på hälsosamma bad i vackra källor och spa pooler.

Romantiskt spa utomlands

Det finns många vackra spa anläggningar utomlands men en som är utöver det vanliga är ett spa i Bordeaux. Där kan du kombinera din spa vistelse med vinprovningar, romantiska långpromenader i den vackra naturen och fantastiska behandlingar, alla med kopplingar till vin, i den oerhört lyxiga miljön. Det här konceptet har spridit sig vidare till vackra Italien och USA. En annan häpnadsväckande spa anläggning för dig som vill njuta av en elegant miljö i lugn och ro finns på ön Mauritius i Indiska Oceanen. Spat Le Saint Geran har utsätts till världens bästa spa anläggning av den engelska resebyrån Conde Nast Traveller och är väl värt ett besök. Här njuter du av ofattbar skönhet, ett behagligt klimat och spa behandlingar av världsklass.

Flj lnken fr att hitta mer bra information om "Spa utomlands"

 

Forum - 5 senaste inlggen

 
Hot galleries, daily updated collections Igr
Shemale Porn Site 23/01
Фундамент куб 22/01
TOWN78: Агентство недвижимости в Cанкт-Петербурге 21/01
Homa pege 21/01
 

Rsta - Har du haft nytta av informationen p denna sida?

   Visa resultat!