Spa weekend

Om du bara ska åka bort på en weekend se till att planera den noggrant. En spa weekend är en avslappnande och njutningsfull semester som passar alla. Många män tror fortfarande att en spa weekend inte är något för dem, men spa idag har flera behandlingar speciellt framtagna för män eller behandlingar som är helt könsneutrala och passar lika bra för både kvinnor och män.Spa i Sverige

Att resa inom Sverige är för många kanske inte den mest spännande weekend resa man kan göra, men om du ska på en spa weekend behöver du inte åka utan för Sverige gränser för att hitta allt man vill få ut av en weekendresa. Sverige har flera bra spa anläggningar i flera städer, som exempelvis Stockholm, Varberg, Ystad, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Uppsala, Norrköping, Sundsvall, Halmstad, Visby, Örebro, och Tylösand.

Spa utomlands

Om du vill åka på en spa weekend utomlands är städer som Tallinn och Riga trevliga och prisvärda alternativ. Här är priserna ofta hälften så dyra som i Sverige och personalen är lika välutbildad och kvalitén lika hög som i Sverige. Det är även lätt att ta sig dit. Ett annat uppskattat, dock lite dyrare, alternativ är Thailand som är känt för sin massage.Om du vill åka på en romantisk spa weekend är Visby ett mysigt alternativ. Där kan du kombinera en spa helg med utflykter runt hela Gotland. Om du bor i Stockholm och vill åka på en romantisk spa weekend men inte har tid och lust att åka allt för långt är Yasuragi Hasseludden ett perfekt alternativ med sin avslappande japanska stämning.

Flj lnken fr att hitta mer bra information om "spa weekend"

 

Forum - 5 senaste inlggen

 
Hot galleries, daily updated collections Igr
Shemale Porn Site 23/01
Фундамент куб 22/01
TOWN78: Агентство недвижимости в Cанкт-Петербурге 21/01
Homa pege 21/01
 

Rsta - Har du haft nytta av informationen p denna sida?

   Visa resultat!