Weekend resa

Om du ska åka på en weekend resa finns det många städer att välja på. De mest populära i Europa är Paris, London, Rom, Prag, Berlin och Barcelona. Ditt flyger alla större resebolag och det är lätt att hitta resor till bra priser. Om du bara vill ha en flygbiljett finns det många lågprisflygbolag som landar på flygplatser i närheten, och om du vill boka ett bra weekend hotell finns det Internetsidor som letar rätt på det billigaste alternativet åt dig. Förutom klassiska sidor som hostel.com finns även bra sidor som allaannonser.se och pricerunner.se som hjälper dig att hitta rätt hotell och en billig weekend. Många resebyråer brukar även ha bra weekend erbjudanden .Weekend resa i Sverige

Det är inte längre självklart att åka på weekend utomlands. Sverige erbjuder många bra resemål för dig som vill åka på en weekend resa i Sverige . Att turista i sitt eget land är ett väldigt miljövänligt alternativ då man inte förorenar luften i och med långa flygplansresor. Det finns flera olika alternativ för dig som vill åka på weekend i Sverige. Om du är ute efter att shoppa och känna storstadspulsen är Stockholm, Göteborg och Malmö de självklara alternativen. Om du vill åka till landsbygden och njuta av lugnet och kanske kombinera med en golf weekend är en weekend herrgård eller weekend stuga ett populärt boende. Om du vill njuta av ännu mer avslappning finns det många bra spa anläggningar som ordnar spa weekends . Några av dessa är Yasuragi Hasseludden, Selma Lagerlöf spa och Tylösands spa.

Weekend resa utanför Europa

Utanför Europa är de populäraste resemålen för en long weekend resa New York och andra storstäder i USA. Eftersom det är lång flygtid dit och du måste räkna med någon dag med jetlag bör du välja en längre weekend resa om du åker dit för att hinna få ut något av din resa. När du bokar en weekend utanför Europa bör du tänka på att kolla upp om det behövs visum samt tänka på hur du packar då många flygplatser inte låter dig ha allt för mycket handbagage.

Flj lnken fr att hitta mer bra information om "weekend"

 

Forum - 5 senaste inlggen

 
Hot galleries, daily updated collections Igr
Shemale Porn Site 23/01
Фундамент куб 22/01
TOWN78: Агентство недвижимости в Cанкт-Петербурге 21/01
Homa pege 21/01
 

Rsta - Har du haft nytta av informationen p denna sida?

   Visa resultat!